Ett billigt medlemskap som ger massor tillbaka!

I friluftsfrämjandet blir du själv eller hela din familj medlemmar för några hundralappar per år. I det priset ingår ledarledda åkturer som annonseras ut via sms endast till medlemmar, en medlemstidning 4 gånger per år, en olycksfallsförsäkring, 20% rabatt på Intersport Skellefteå och förhoppningsvis en massa givande upplevelser och möten med nya likasinnade.

Observera: Det är viktigt att aktivt välja Frostkåge lokalavdelning när du blir medlem. Annars blir du tilldelad lokalavdelning efter postnummer och kan ej ta del av våra ledarledda turer samt alla övriga erbjudanden.

BLI MEDLEM

En medlemstidning endast för medlemmar

Friluftsliv är ett av Sveriges största magasin om friluftsliv, äventyr och resor. Magasinet är en medlemsförmån för våra medlemmar och kommer i din brevlåda fyra gånger per år, sprängfyllt med spännande artiklar, notiser och kunskap.

LÄS MER OM TIDNINGEN

Ledarledda åkturer

Som medlem i friluftsfrämjandet Frostkåge får du möjligheten att följa med på ledarledda åkturer. Ange mobilnummer när du blir medlem för att erhålla SMS genom att ringa eller SMSa detta till 070 – 331 38 98. Se till att ange rätt lokalavdelning. När du följer med på ledarledda åkturer finns det regler för vilken utrustning du ska ha. Läs mer om det här

Förmåner och rabatter för medlemmar

Som medlem kan du ta del av attraktiva medlemserbjudanden som möjliggör att du har bra grejor när du ska ut, och att du bor bra, till ett schysst pris, när du kommer in.

SE DINA FÖRMÅNER

20% rabatt på Intersport, Skellefteå

Vi är mycket glada och stolta över vårt nära samarbete med Intersport i Skellefteå. Som tack för detta samarbete så erbjuder dom alla våra medlemmar 20% rabatt på utrustning för långfärdsskridskoåkning samt 10% på butikssortimentet via ett långfärdsskridskokort, som medlemmarna erhåller varje höst.

BESÖK INTERSPORTS WEBB
FOTOGALLERI